Hírek

2012.12.19. 18:50

Ajándék karácsonyra

Gencsapáti - Összefogtak néhányan, és karácsonyi ajándékokkal kedveskedtek az Ernuszt Kelemen Gyermekvédelmi Intézmény kis lakóinak.

Simon Erzsébet

A Sinosz (Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége) helyi szervezete, az Esélyek Háza valamint Szombathely önkormányzata összefogott, és közösen vitt ajándékokat a gencsapáti Ernuszt Kelemen Gyermekvédelmi Intézménybe. A Sinosz vasi tagjai maguk készítette dísztárgyakkal örvendeztették meg a lakókat, az Esélyek Házának vezetője az elmúlt hetek adománygyűjtő felhívására érkezett játékokkal lepte meg a gyerekeket. A polgármesteri hivatal munkatársai sem érkeztek üres kézzel, ők édességgel és apró ajándékokkal kedveskedtek a kicsiknek.

 



Puha, meleg, át lehet ölelni. A hintalónak nagyon örülnek a gyerekek (Fotó: Dr. Horváthné Németh Klára)

Készített díszek, ruhák, különféle játékok, puha plüssfigurák, és rengeteg szaloncukor került elő a látogatók csomagjaiból. Aztán egy nagyobb ajándék, mégpedig  egy hintaló. A gyerekek megszeppenve nézegették a sok embert és  kincset, akadt, akinek a könnye is kicsordult. A hintalónak örülnek nagyon, mondta Horváth Artúr igazgató. Nemrég örökbe adtak egy kislányt, és ő nagyon ragaszkodott a hintalóhoz, s hogy ne szegjék a kedvét, megengedték neki, hogy magával vigye.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!