Hírek

2016.02.26. 10:36

Angliában fogták el a 25 éves rablót

Rablás bűntett kísérlete és életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt keresték.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai nyomozást folytatnak K. D. Gergő komlói lakossal szemben. A nyomozás szálai az Egyesült Királyságba vezettek, ezért a főkapitányság munkatársai előterjesztést tettek a 25 éves férfivel szembeni európai elfogatóparancs kiadására. A Szombathelyi Járásbíróság 2016. január 29-én a gyanúsítottal szemben kiadta az európai elfogatóparancsot.

Az angol hatóságokkal történt együttműködés eredményeként a 2016. február 11-én Angliában elfogott gyanúsított kiadására 2016. február 25-én került sor a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság K. D. Gergőt őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!