Hírek

2015.01.01. 09:06

Áttáncoltunk az új évbe - Szombathely legnagyobb bulija a Fő téren volt

Ismét „felcsavarták” a Fő teret a szombathelyiek az év utolsó napján, a város legnagyobb bulijában Pély Barna és csapata volt a sztárvendég.

Merklin Tímea

Ki világító ördögszarvacskákkal, ki csillogó vagy színes póthajjal, kalapban,  bohócsipkában, trombitával, de mindenki a legmelegebb ruháiba öltözve érkezett a Fő térre. Hadba szállva a hideggel, sok százan határoztuk el, hogy nem számítanak a mínuszok, akkor is jól fogjuk érezni magunkat. Szerencsénk volt, a várt mínusz 15 helyett csak mínusz 7-8 fok volt. 23 órától a Koprive zenekar játszotta a legnépszerűbb popslágereket tamburán, a közönség együtt énekelte a számokat a fiúkkal – az együttesben több énekes is van –, nagy közös kórusként zengett a Magna Cum Laude Pálinka dala: „ma este mindenemet elmulatom...” A Fő téri vendéglátók két malacot sütöttek, hogy a hagyománynak megfelelő ételt lehessen falatozni: hogy megtaláljuk az új évben a szerencsénket, hogy a malac azt nekünk kitúrja.

Az emberek nagyon várták az éjfél előtti percekben a nagy közös visszaszámlálást, hogy együtt lépjünk át 2015-be, amit dr. Puskás Tivadar polgármester köszöntött. Nagyon boldog új évet kívánt, és azt, hogy mindenki megvalósíthassa az álmait, mindazt, amire vágyott.

Húsz perc pazar tűzijáték után a United zenekar lépett színpadra, gázlámpák mellett, élőben játszották népszerű dalaikat, amiket mindenki ismer. Még azok is táncra perdültek, akik más zenei stílus iránt érdeklődnek. A kockaköveken lüktettek a Keserű méz, a Végső vallomás, a Hajnalban még a Nap is más, a Hófehér Jaguár ritmusai. Ezután a Mokka Tribute Band játszotta a 70-80-as évek rock klasszikusait eredetiben. Ahogy a zenével telt Fő téren áttáncoltunk az új évbe, úgy legyen az egész esztendő is ilyen: vidám és bizakodó!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!