Hírek

2015.10.13. 10:27

Ausztriai munka: kérdezzen élőben a szakértőtől!

Nemrég írtunk az ausztriai munkavállalás útvesztőiről, akkor Horváth Csaba, a Magyar Szakszervezeti Szövetség helyi képviseletvezetője beszélt a felmerülő nehézségekről.

Vas Népe

Olvasóink visszajelzései alapján nagy igény van az osztrák munkavállalással kapcsolatos információkra. A bürokrácia útvesztőiben sokszor nehéz eligazodni, főleg, ha egy idegen országról van szó. Mint kiderült, sokan úgy vágnak bele a külföldi munkába, hogy előzetesen nem tájékozódnak az ottani jog- és adórendszerről, vagy akár a társadalmi berendezkedésről.

Ön kint dolgozik, vagy gondolkodik az ausztriai munkavállaláson?

Október 15-én, csütörtökön 17-19 óra között Horváth Csaba fogadja olvasóink hívásait, és kérdéseikre rögtön válaszol is. Az interaktív tanácsadás során nem csak az osztrák, hanem a magyar munkavállalással kapcsolatban is tehetnek fel kérdéseket az érdeklődők.

Kérdéseiket előzetesen elküldhetik a [email protected] e-mail címre, hogy gördülékenyebben folyhasson a tanácsadás. Csütörtökön pedig az alábbi telefonszámon várjuk hívásaikat: +36 20/591 6265

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!