Hírek

2017.03.17. 18:52

Mindennapi lapunk: Az újságnak az illata is jó

Ikervár - Horváth Béláné, Margit számára, amióta csak olvasni tud, a Vas Népe jelenti az újságot.

Bár ma már van internet-hozzáférése is, akár online változatban is követhetné a híreket, de azt vallja, mégiscsak más papír alapon kézbe venni a napilapot, amelynek még az illata is utánozhatatlan. Szerencsére időben érkezik az újság, nincsenek fennakadások a terjesztésben. Margit férje már reggel öt órakor behozza a Vas Népét, és ő olvassa el először a friss híreket.



Horváth Béláné mindennapjainak valóban része a Vas Népe

Fotó: Pásti József

Aztán Margit következik, aki egyetlen oldalt, rovatot sem szokott kihagyni. Pont azt szereti, hogy egyetlen újságon belül az élet számos területéről talál hasznos tanácsokat. Legyen a téma sütés-főzés, kerti munkálatok, növénygondozás, természetgyógyászat, építkezés, hitelügylet vagy vállalkozás, minden témával kapcsolatban valós személyektől, megtörtént esetek alapján szerezhet információkat.

Keresi az általa közelebbről ismert települések híreit, szívesen olvas a társadalmi eseményekről. Mindig beküldi a pályázatokat, rejtvényeket, de szerepelt már receptje a PLT szakácskönyvében is, amelynek átadóján új barátokra tett szert. Legkedvesebb szerzője Horváth Nikoletta, akinek szépen megfogalmazott gondolatait néha meg is könnyezi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!