Hírek

2012.05.18. 11:50

Baleset a 86-oson - Szemtanúk jelentkezését várja a Körmendi Rendőrkapitányság!

A Körmendi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szemtanúk jelentkezését várja egy múlt hét szombaton történt balesettel kapcsolatban.

Vas Népe

Egy szombathelyi lakos 2012. május 12-én 15 óra 18 perckor Citroën típusú személygépkocsival közlekedett a 86-os számú főúton, Körmend felől Szombathely irányába. Haladása során a 86-os számú főút és Egyházasrádóc, Petőfi út kereszteződésénél, az előtte haladó jobbra, a Petőfi útra kanyarodó, ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú személygépkocsi előzésébe kezdett, melynek során áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, és ott frontálisan összeütközött a vele szemben Szombathely felől, Körmend irányába közlekedő tehergépjárművel.

A Körmendi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a közlekedési baleset körülményeinek tisztázása érdekében kéri, hogy azok, akik a balesetet látták vagy annak körülményeiről információval
rendelkeznek, jelentkezzenek a 06/94/592-630-as telefonszámon, vagy hívják a 107-es segélyhívó számot! A Rendőrség várja továbbá annak a személygépkocsi-vezetőnek a jelentkezését is, aki a balesetet megelőzően a Citroën típusú jármű előtt az útkereszteződésben jobbra kanyarodott - közölte dr. Kazmar Enikő, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!