Hírek

2017.04.05. 16:38

Exkluzív - A tábla lekerült, a „sofőr” eltűnt – Lámpaoszlopot, fát döntött ki a tanulóvezető a Nádasdy utcában

Baleset történt a megyeszékhelyen a Nádasdy utca 14. szám előtt, szerkesztőségünktől nem messze 18 óra előtt.

Turbók Attila

A Vas Népe munkatársai így első kézből tájékozódhattak a baleset – egyelőre tisztázatlan – körülményeiről. Elsődleges információink szerint komolyabb sérülés nem történt.

 

Eddig ismeretlen okból egy kék Volkswagen Passat letért az úttestről és elsodort egy kandelábert, megdöntött egy kapcsolószekrényt és kidöntött egy fát is. Az autóban a baleset idején ketten ültek, a kormány mögött egy huszonéves fiú, mellette egy középkorú hölgy.

A rendőrség kiérkezéséig a nő leszerelte az autó tetején lévő tanulóvezetői táblát, a kormány mögött ülő fiú pedig – a mellkasát fájlalva - elsétált a helyszínről.

A személyautóban szemmel láthatóan nagyobb mértékű kár keletkezett. A baleset nyomán kidöntött kandeláber vezetékét végül megjelölték a további balesetveszély miatt.

Az utca forgalma a helyszínelés idejére egy sávra korlátozódott. A rendőrség tájékoztatása szerint a baleset körülményeit vizsgálják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!