Hírek

2016.04.14. 18:01

Berzsenyi emlékére - Koszorúzás és kitüntetések az egyetemen

Szombathely - A Nyugat-magyarországi Egyetemen máig őrzik az intézmény szombathelyi jogelődje névadójának, Berzsenyi Dánielnek az emlékét, a költő nevét jelenleg az egyetem szombathelyi pedagógusképző kara viseli.

Ölbei Lívia

A hagyományőrzés jegyében rendezték meg csütörtökön a Berzsenyi-emléknapot, koszorúzással, díjátadással. Az eseményen prof. dr. Faragó Sándor rektor is részt vett. Az intézmény életében kifejtett több évtizedes magas színvonalú munkájáért Berzsenyi Dániel-emlékdíjban részesült dr. Holecz Anita adjunktus, dr. Lakotár Katalin egyetemi docens. Arany Katedra-díjat kapott dr. Simon Katalin egyetemi docens, dr. habil. Puskás János főiskolai tanár. A Tudományért kitüntetéssel ismerték el dr. Bordács Andrea főiskolai docens, dr. habil. Skribanek Anna főiskolai tanár munkáját. A Sportért és Művészetért elismerést kapta: Gyarmati András főiskolai  adjunktus és Kocsis Csabáné  mestertanár. Az NymE SEK kiváló hallgatója lett Sárközi Balázs, Mészáros Máté és Somogyi Tímea.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!