Hírek

2012.05.16. 16:45

Caramel szárnyal - Szombathelyen is

Szombathely, Veszprém - Nincs olyan ember, aki ne szárnyalna Caramellel, ha legutóbbi slágerét, a Lélekdonort hallja. Élőben a többi dalt is meghallgathatjuk országos turnéjának koncertjein.

Merklin Tímea

Június 8-án a veszprémi Arénában, június 9-én a szombathelyi Aréna Savariában ad koncertet a Megasztár második szériájának nyertese. Vendégei az idei legjobb Megasztár- énekesek lesznek.

Hűségkártyával rendelkezô előfizetôink 55 százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg a belépőket a Napló, illetve a Vas Népe ügyfélszolgálati irodáiban.

Molnár Ferenc Caramel Fonogram- díjas magyar énekes 30 éves. 1982-ben született Szolnokon. 16 és fél éves koráig (1998) Törökszentmiklóson élt édesanyjával, nevelőapjával és három testvérével.

Élete akkor változott meg gyökeresen, amikor öccse egy autóbalesetben életét vesztette, a szülők kapcsolata pedig a szörnyű tragédia miatt megromlott.

17 évesen, 1999-ben elhatározta, hogy elhagyja a szülői házat, és önálló életet kezd. Sajnos munkája nem mindig akadt, ha mégis, leginkább cipekednie kellett. Akkoriban jelentkeztek gerincproblémái, meg is műtötték sérvvel. Az első Megasztárt a kórházból nézte végig.

Régóta foglalkozik a zenéléssel, rengeteg saját szerzeménye van. A Caramel becenevet egyik barátja ragasztotta rá, ma már ezen a néven ismeri az egész ország.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!