Hírek

2015.10.22. 16:24

Csodák márpedig vannak - Vállalkozó ajándékozott új ablakot Botondék konyhájába

Magyarlak - Lapunk folyamatosan figyelemmel kíséri az öt és féléves Horváth Botond sorsát. Néhány héttel ezelőtt írtuk meg, hogy Botinak újra őssejtbeültetésre volna szüksége. Most azért keresték meg szerkesztőségünket, mert váratlan segítség érkezett egy vállalkozótól.

Kovács Ágnes

Horváth Antalné, a kisfiú nagymamája örömmel mesélte el lapunknak, hogy egy ablakcserét követően, amikor rendezni akarta a számlát, a szerelők azt mondták neki, nem kell kifizetnie a nyílászárót. Ibolya azt mondja, már a nyári hónapokban megrendelte az ablakot. Rengeteget kuporgatott rá, de muszáj volt, hiszen a fa ablakkeret elkorhadt, az esős napokon befolyt a víz, folyamatosan beázott a helyiség. Boti édesapja állandóan túlórázik, minden munkát elvállal, csak hogy mindenre jusson pénz.

Egy ilyen beruházás nyolcvanezer forintnyi kiadást jelent. Ezt az összeget a család nem könnyen tudta megspórolni. Amikor a helyére került az új ablak, a szerelők azt mondták, majd a vállalkozás vezetőjével kell egyeztetni a fizetés módjáról. Ibolya meglepődött, amikor a cég vezetője – aki neve elhallgatását kéri – azt mondta, nem kell kifizetnie, mert tudja, milyen óriási teher egy súlyos beteg gyerek nevelése egy családnak.

A nagymama sírva mesélte el, mekkora öröm, hogy ilyen csodálatos dolgok történnek velük. Botond szobájában is rossz az ablak, és az udvar felől is muszáj lenne kicserélni a nyílászárókat, a vállalkozás vezetője már felajánlotta a családnak a további segítségét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!