Hírek

2015.08.16. 13:30

DK-iroda nyílt a megyeszékhelyen

Szombathely - Kedden és csütörtökön 16-tól 17 óráig tart nyitva a Demokratikus Koalíció irodája, amelynek vasárnapi átadására a DK alelnöke, Varju László is eljött.

Ölbei Lívia

Bár a Király utca 1-ben egyelőre sem tábla, sem csengő nem jelzi, hogy a házban megnyílt a DK megyei irodája, a párt tagjai és szimpatizánsai állítják: a hivatalos nyitva tartáson túl is mindig lesz itt valaki , aki fogadja az érdeklődőket vagy az adományokat. Hiszen a DK tanévkezdő adománygyűjtő akcióra készül, mert az Orbán-kormány öt év alatt nem váltotta be ígéreteit , és miközben a propaganda szintjén dübörögnek a reformok, az országban gazdaságilag és társadalmilag nagy a baj .

Varju László alelnök és Szuhai Viktor, a Demokratikus Koalíció Vas megyei elnöke, a szombathelyi képviselő-testület tagja. Fotó: Unger Tamás

A DK-nak 1170 településen több mint 10 ezer tagja van, akiknek tapasztalatai szerint keveseknek jó ma Magyarországon , mondta Varju László. A szombathelyi iroda megnyitásával a vasi jelenlétet erősítené a DK, amely minden választókerületben jelen van a megyében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!