Hírek

2009.05.20. 02:24

Dobogóközelben a répcelaki kézilabdázók

Répcelak - A nem túl biztató előzmények ellenére a szezon legjobb kézilabdameccsének lehetett tanúja a közönség vasárnap délelőtt.

Vas Népe

A listavezető Győrújbarát együttesét fogadta hazai pályán a répcelaki férfi kézilabdacsapat vasárnap. A vasi fiúkat újabb hiányzás sújtotta: az előző heti, Mosonmagyaróvár elleni találkozón megsérült a csapat bal átlövője, Németh Péter, így az egész idényben kényszerpihenőn lévő első számú irányító, Bognár Tamás mellett most őt is nélkülöznie kellett a csapatának. 

A kapuban nagyszerű teljesítményt nyújtott Varga Kálmán, a játékosok pedig végig keményen küzdve, kiválóan védekezve, ötletesen támadva bizony alaposan meglepték a győrieket. Igazi nyerő embernek bizonyult Horváth Géza, aki sajnos csak ritkán tud pályára lépni egyéb elfoglaltságai miatt. A mérkőzés döntetlennel zárult, ez óriási fegyvertény a laki fiúktól, a Győrújbarátot ugyanis ebben az idényben egyedül a Széchenyi Egyetem csapata tudta térdre kényszeríteni. A 2008/2009-es idényből még egy mérkőzés van hátra: vasárnap hazai pályán fogadják a fiúk a Tét együttesét.

Bár ez a bajnokság nem igazán a répcelakiak szezonja volt, Szabó József edző úgy fogalmazott: csapata emelt fővel játszotta végig, és nincs okuk szégyenkezni. Ha e hét végén nyer a csapat, akkor még akár a negyedik helyre is odaérhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!