Hírek

2009.06.10. 02:21

Edzőt váltott a vasvári futballcsapat

Vasvár - Új tréner irányítja a szakmai munkát a Vasvár megyei I-es focicsapatánál: Szijj Lászlót Pártli János váltotta a kiesés szélére sodródott gárdánál. Komoly téttel bír az utolsó meccs.

Tóth Gábor

- Úgy éreztem, hogy a csapatnak új impulzusokra van szüksége - világított rá döntése hátterére Szijj László. - Sajnos háromszor is 1:0-ra kaptunk ki, ezeket a meccseket akár mi is megnyerhettük volna, talán én is benne voltam ezekben a szerencsétlen fiaskókban. Egyre közelebb kerültünk a kiesőzónához, ezért úgy gondoltam, egy új edző talán felrázná a társaságot. Barátságban váltunk el, az ificsapatnál és a serdülőgárdánál továbbra is dolgozom. Nekem megtiszteltetés volt, hogy edző lehettem Vasváron, köszönöm a vezetők bizalmát, a játékosok hozzáállását. Nagyon szurkolok a fiúknak, és sok sikert kívánok az utódomnak.

Az új tréner, Pártli János eddig négy meccsen dirigálta a csapatot, egy győzelem, három vereség a mérlege.

- Tűzoltómunkára hívtak, vagyis bent kell tartanom a csapatot a megyei I. osztályban - fogalmazott a korábban Uraiújfaluval és Rábapattyal szép sikereket elérő szakember. - Sajnos a csapat morális válságban van, és az erőnlét is lehetne jobb. Továbbá szűk a keret, különböző okok miatt rendre sok a hiányzó. Ennek ellenére a célt teljesíthetjük, ehhez az utolsó fordulóban, Toronyban, legalább egy pontot szereznünk kellene. Ha viszont kikapunk, akkor bizony lehet számolgatni. Szerintem nem fog kiesni a csapatom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!