Hírek

2017.08.27. 16:35

Összehangolják Vas megye kulturális eseményeit

SZOMBATHELY - Támogatja Szombathely Európa Kulturális Fővárosa 2023 pályázatát a Vas Megyei Turizmus Szövetség - jelentette be Kondora Bálint, a szövetség elnöke és Koczka Tibor, Szombathely alpolgármestere a turisztikai szervezet karneváli információs standjánál.

Pintér Viktória

- Egy város csak úgy tud erős pályázatot beadni, ha más városokkal együttműködik, együttgondolkodik - mondta Koczka Tibor. Az alpolgármester hangsúlyozta:
- A hétköznapokban is egymásra vagyunk utalva, jó lenne, ha az ünnepnapjainkat is megosztanánk egymással. Koczka Tibor hozzátette, örül annak és köszöni a szombathelyieknek, hogy még a Savaria karnevál számos programja mellett is időt tudtak szakítani arra, hogy kitöltsék a Szombathely Európa Kulturális Fővárosa kérdőívet az információs pavilonnál.

- Egy nyertes pályázat nemcsak Szombathely, hanem a környező települések és az egész megye turizmusára pozitív hatással lenne, ezért nyitottak a közös munkára - emelte ki Kondora Bálint, a Vas Megyei Turizmus Szövetség elnöke.

Turisztikai együttműködés az Európa Kulturális Fővárosa 2023 pályázat jegyében: Koczka Tibor, Szombathely alpolgármestere és Kondora Bálint, a Vas Megyei Turizmus Szövetség elnöke Fotó: Nagy Jácint

A felek szeretnék a környező városok kulturális eseményeit összehangolni, szerves egységgé tenni, színesítve egy-egy város saját arculatát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!