Hírek

2014.01.21. 10:58

Éheztette, bántalmazta gyermekeit

A toronyi férfi többször bántalmazta gyermekeit, nem etette és ruháztatta őket megfelelően.

Egy toronyi férfi ellen indult büntetőeljárás 2013. június 4-én.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya vádemelési javaslattal fejezte be a kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, egy toronyi lakossal szemben indított nyomozást. A férfi a nevelésére, felügyeletére, gondozására bízott két kiskorú gyermeke sérelmére e feladatából adódó kötelességét súlyosan megszegte.

A nyomozás során beszerzett információkból kiderült, hogy az 58 éves férfi rendszeresen fogyasztott szeszes italt. Az alkohol hatására agresszívvé vált, kiabált, fenyegette és szidalmazta gyermekeit, továbbá bántalmazta is őket. A megalapozott gyanú szerint nem biztosította a fiatalok megfelelő mennyiségű és minőségű élelmezését sem, valamint ruházkodásukkal is problémák voltak. Előfordult, hogy a lányával azért aludt egy szobában, mert ha éjszaka megszomjazott, vagy cigarettára volt szüksége, akkor a gyermeknek kellett kiszolgálnia.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya vádemelési javaslattal küldte meg az ügyet a Járási Ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!