Hírek

2010.10.02. 12:31

Életveszélyesen megfenyegették Sződliget polgármesterét

Életveszélyes fenyegetéseket kapott Bábiné Szottfried Gabriella fideszes országgyűlési képviselő, Sződliget polgármestere; a rendőrség megtalálta a fenyegetőt.

MTI

Sződliget polgármesterének pénteken az esti órákban mobiltelefonról küldtek üzeneteket, amelyekben életveszélyesen megfenyegették őt és három gyermekét. Bábiné Szottfried Gabriella a váci rendőrkapitányságon feljelentést tett - közölte a Fidesz-frakció szombaton az MTI-vel.
   
A rendőrség a feljelentés alapján megtalálta az üzenetek küldőjét, egy sződligeti fiatalembert, akit gyanúsítottként már ki is hallgattak - mondta el Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek.
   
Közölte, hogy a rendőrség megkereste a telefontársaságot, és azonosították az üzenetküldő telefonszámát. Ennek alapján találták meg az elkövetőt, akit zaklatással gyanúsítanak. Hozzátette, a fiatalember beismerte tettét, szabadlábon védekezhet.

Gyermeke balesetével fenyegették a polgármesterjelöltet Pethőhenyén

A Zala megyei Pethőhenyén sem ért véget simán az idei kampányidőszak. A jelenlegi polgármester kihívója névtelen levelet kapott, melyben visszalépésre igyekeztek rábeszélni.
Csütörtök este Őry Gábor független, de Fidesz-KDNP-s támogatással induló polgármesterjelölt névtelen levelet talált a postaládájában, melyben azzal fenyegették: ha péntek reggelig nem lép vissza, gyermekét az óvodában baleset éri - írja a zalaihirlap.hu. További részletekért kattintson ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!