Hírek

2015.07.13. 15:28

Elméleti és gyakorlati ismeretekből bizonyíthattak a vasi diákok

Megyei körkép - Baja adott otthont a Magyar Autóklub és az ORFK Országos Baleset-megelőzési Bizottság által közösen meghirdetett és a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága által megrendezett, Ki a mester két keréken? elnevezésű versenysorozat országos döntőjének július 7-én és 8-án.

Megyék legjobbjai tették próbára tudásukat elméletben és gyakorlatban egyaránt.

A közlekedésbiztonsági ismereteik mellett az indulók kellő koncentrációjára és ügyességére is szükség volt ahhoz, hogy a gyakorlati pályán is bizonyítsanak. A szakmai zsűri külön értékelte az egyéni (lány, fiú) és a csapatteljesítményt is. Vas megye az idei évben is erős csapattal nevezett.

Tóth Dávid egyéni és csapat kategóriában is a dobogó legmagasabb fokán végzett az országos megmérettetésen.

Hannos Attila nyugalmazott pedagógus már évtizedek óta biztos támasza a tehetségeknek. A szárnyai alatt készülő diákok mindig a legjobbak között teljesítenek a megmérettetéseken. Tanár úron kívül a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottságának munkatársai, Kovács Vanda rendőrnagy kisasszony és Binó Tamás rendőrszázados úr is segítette a lelkes diákok felkészülését. A kemény és kitartó munka eredményeként példaértékű teljesítményt nyújtva, egyéni kategóriában és csapatban is a dobogó legfelső fokán végeztek a sárvári Nádasdy Tamás Általános Iskola versenyzői.

Tóth Dávid és Horváth Emma Noémi büszkén mutatják az országos döntőn elnyert díjaikat kísérőjük, Binó Tamás százados, valamint felkészítő tanáruk, Hannos Attila előtt. Fotó: Takács Zoltán

A lányoknál Horváth Emma Noémi bizonyult a legjobbnak. A csapat másik büszkesége Tóth Dávid, aki a fiúk egyéni versenyében lett első.

A két fiatal a csapatversenyben is a dobogó legfelső fokára állhatott fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!