Hírek

2017.02.01. 07:53

Eltörte az anyja orrát a Vas megyei férfi – Felfüggesztettet kaphat

Szombathely – Tavaly nyáron esett neki a saját édesanyjának az ittas férfi, és az anyja élettársát is megverte. Pártfogó felügyeletét javasolja a szombathelyi ügyészség, ahogy egy másik, hasonló esetben is: ott az élettárs orra bánta a veszekedést.

Bakos Ágnes

Ököllel ütötte, aztán egy széket vágott az anyja fejéhez a férfi. Majd az nő élettársának esett neki: az arcát ütötte ököllel – derül ki a vádiratból. Mindkét sértett súlyos sérülést, orrcsonttörést szenvedett az ütlegelés során.

Ugyancsak a Szombathelyi Járási és Nyomozó Ügyészség emelt vádat egy másik férfi ellen, aki tavaly ősszel az élettársa orrát törte el. Egy Szombathelyhez közeli településen történt az eset – tájékoztatott dr. Fülöp Hajnalka, a Vas Megyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője.

Mindkét esetben súlyos testi sértés a vád és mindkét vádlottnak felfüggesztett börtönbüntetést javasol az ügyészség, és azt, hogy a felfüggesztés időtartamára a vádlottak pártfogó felügyelet alá kerüljenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!