Hírek

2016.12.01. 19:20

Érdemes előfizetni: ők nyertek a Mozaikkeresőn

Szombathely - Véget ért Mozaikkereső játékunk, a nyertesek csütörtökön vették át ajándékaikat.

Mehlhoffer Tamás

A négymegyés főnyereményt, egy Dacia Dustert szintén lapunk olvasója nyerte.

Nyolc szerencsés Vas Népe-olvasó nyert a PLT-lapokban meghirdetett Mozaikkereső játékon. A fődíjat is olvasónk, az 56 esztendős Homor Zsolt vitte el, aki egy vadonatúj, sötétkék Dacia Dustert vezethetett haza répcevisi otthonában. Arcán látszott a meghatottság és öröm, amikor a Vas Népe digitális főszerkesztőjétől, Mehlhoffer Tamástól és értékesítési vezetőjétől, Németh Balázstól, valamint a Renault Baumgartner munkatársától, Zsoldos Zsolttól átvehette a jármű kulcsait. Homor Zsolt ugyanis nagy mélységeket élt meg, és szavai szerint a szerencse mellett a Gondviselés fordította meg sorsát. Nemrégiben ugyanis stroke-ot kapott, és tolószékbe kényszerült.

- Azt hittem, hogy eddig tartott a jó életem, és valami más következik ezután. Csak imádkozni tudtam, más nem maradt nekem - mondta.

A Mozaikkereső játék nyertesei büszkén vették át ajándékaikat a szerkesztőségben. Hátul: Szladovics László, Leiner Tibor, Büki István, Szalai László, Kiss József. Elöl: Büki Ilona, Leiner Tiborné, Büki Lajosné, Szalai Lászlóné, Ambrus Attila, Bíró Istvánné Fotó: Unger Tamás

Ám elképesztő akarattal, valamint családja, barátjai és orvosai segítségével ismét lábra állt, és bár rokkantnyugdíjas lett, mégis önálló életre képes - most pedig boldog autótulajdonos lett. Csaknem 15 éves családi kocsijukat cserélték le a vadonatúj, gazdagon felszerelt Dacia Duster terepjáróra a Mozaikkereső játék révén.

A Homor család egyébként egy gyermek híján eljött az ünnepélyes átadásra: itt volt a támogató feleség, az 54 éves Klára, valamint gyermekeik, a 32 esztendős Eszter és a 28 éves Zsolt, egyedül Judit hiányzott. A család tíz éve előfizetője a Vas Népének, hiszen az egyébként a szomszéd megyében fekvő faluban élő Homor Zsoltot munkája (inszeminátor volt) jelentős részben a vasi állattartókhoz kötötte. Ahogy oly sokan, ők is mindig hátulról kezdik olvasni az újságot, először a vicceket, majd jöhet a sport, és benne is a fiúgyermekkel közös szenvedély: a Haladás. Amikor azt kérdeztük, hová mennek majd az új kocsival, az ifjabbik Zsolt egyből rávágta: Haladás-meccsre! Persze ennél gyakoribb lesz, hogy a családfőt kezelésre szállítják vele.

A nyereményautó volánjánál Homor Zsolt, az anyósülésen felesége, Klára, hátul a gyerekek, Eszter és Zsolt ül Fotó: Unger Tamás

A hálás nyertes külön megemlítette, milyen nagyra tartják répcevisi előfizetőink a kézbesítő, Bozsoki István és felesége munkáját: ahogy fogalmaz, órát lehet igazítani" a kézbesítőhöz.

Heten az autónál valamelyest kisebb nyereményekkel gazdagodtak, amelyeket csütörtökön a szerkesztőségben vehettek át. A legjobban talán Ambrus Attila, csepregi olvasónk örült az ajándékának: egy 138 centiméter átmérőjű, 4K Ultra HD tévét tehet a családi karácsonyfa alá. - Szeretem a nyereményjátékokat, mindig beküldöm a kitöltött szelvényeket. Az autóra hajtottam, de nagy örömet okoz a televízió is - mondta Attila. Egy ekkora készüléket azonban nem is olyan könnyű elhelyezni. - Valójában kicsit össze is szólalkoztunk a feleségemmel, mert ott lenne a legjobb helye, ahová a karácsonyfát is tennénk. Kompromisszumos megoldásként, amíg áll a fa, a másik sarokba kerül, és ha elbontjuk, akkor tesszük a végleges helyére - mesélte a terveket.

Kiss Józsefnek nem kell azon gondolkodnia, mi kerüljön az ünnepi asztalra: a 100 ezer forintos Spar-utalvánnyal bőven bevásárolhat a családnak. Öt szerencsés olvasónk egy három nap, két éjszakás zalakarosi wellness-hétvégével gazdagodott, hogy kipihenten várhassák a családot karácsonykor. Szalai László és felesége elárulta, lehet, hogy odaadják gyermeküknek és családjának az utalványt, ha nem tudnak elmenni, akkor maguk veszik igénybe. - Sosem voltunk ilyen helyen, kipróbálnánk - mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!