Hírek

2010.02.04. 09:45

Esküvő kiállítás Sárváron

Sárváron, a Nádasdy Ferenc Múzeumban kerül megrendezésre a város első esküvő kiállítása 2010. február 7-én. A legújabb esküvői divat és trend mellett menyecskeruhás hastánc, divatbemutató, próbaesküvő és vár körüli hintózás is várja az érdeklődőket.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Az igényes környezetben sorra kerülő esemény az első alkalom lesz arra, hogy az esküvőhöz kötődő szolgáltatók egy időben, egy helyen mutatkozzanak be Sárváron. A hagyományteremtő szándékkal megrendezésre kerülő kiállítás a látogatók számára átfogó képet kíván adni az esküvővel kapcsolatos lehetőségekről, és elsődleges célja, hogy a hosszas utánajárások helyett a teljes esküvő leszervezhető legyen ezen a napon. A látogatók a helyszínen felmérhetik a kínálatot, tájékozódhatnak az árakról, valamint a kiállítás idején számos kedvezményben részesülhetnek.

Az eseményen az ifjú pár mindent beszerezhet, ami a nagy naphoz szükséges. Válogathat a különféle stílusú ruhák közül, lefoglalhatja a lakodalom helyszínét, megkóstolhatja a finomabbnál finomabb süteményeket. Az érdeklődők szakértői segítséget és tanácsot kaphatnak a megfelelő ruha- és gyűrűválasztás, a kiegészítők, és a házasságkötés procedúrája terén.

A közönséget show-műsorral szórakoztatják a szervezők. Már a megnyitó is látványos lesz: a Nádasdy Történelmi Hagyományőrző Egyesület vitézei adnak „történelmi hátteret” az impozáns környezetben. Igazi különlegességnek ígérkezik a menyecskeruhás hastánc is. A próbaesküvőn bárki következmények nélkül kimondhatja az „IGEN”-t, és vár körüli hintózás is színesíti a programot. Nem maradhat el a kiállításokon hagyományosnak mondható esküvői ruhabemutató sem. Lehetőség nyílik esküvői smink kipróbálásra, az ifjú pár jósnőtől kérdezheti meg, hogy mit mondanak a kártyák, de asztrológus is ad hasznos párkapcsolati tanácsokat.

A gyönyörű, múzeumi környezetben megrendezésre kerülő esemény látogatói közt értékes ajándékokat sorsolnak ki a szervezők.
A kiállítás fővédnöke: dr. Szijártó Valéria, Sárvár város jegyzője
A kiállítás házigazdája: Pártliné Soós Zsuzsa
Közreműködők: Nádasdy Történelmi Hagyományőrző Egyesület, Schuller Henriette, Mira Orient hastánccsoport, Horváth Ágota
Szervezők: www.vaskarika.hu, www.amaino.hu.
Partner: RANLOM


forrás: Sajtóanyag

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!