Hírek

2009.06.10. 02:25

Exkluzív labdarúgótorna: olimpiai bajnokokat, válogatottakat is várnak a rendezvényre

Szentgotthárd - A Hunyadi Kupa Labdarúgó Torna mellett strandfocit (homokfocit) is rendeznek június 20-21-én a Városi Sporttelepen. Néhány olimpiai bajnok és a magyar strandlabdarúgó-válogatott is itt lesz.

Szenkovits Péter

A torna június 20-21-én, szombaton és vasárnap lesz. Helyszín: a városi sporttelep.

A lurkó kupa a főpályán zajlana, míg az edzőpályán további más programok kerülnének lebonyolításra (versenyek: kapura lövés, dekázás). A homokfoci a főpálya mögött kialakítandó strandfocipályán kerülne megrendezésre. A labdarúgást népszerűsítő hírverő meccsre pedig vasárnap este kerülne sor a főpályán. Szombaton több olimpiai bajnok is a rendezvény vendége lenne, akik szombaton az utolsó meccset játszanák a homokfocipályán egy városiakból álló All Star csapattal. A kézilabdapályán sátrat állítunk fel, ahol kulturált keretek között lehet szórakozni. A sátorban szombaton este zenés est venné kezdetét. A legkisebb focistáknak egész napos programokat szervezünk. Belépőt mindössze a szombat esti bulira kellene fizetni. Fontos, hogy a kilátogató szurkolóknak lehetőségük legyen a szurkolásra, ezért raklapokból összeállított lelátókat alakítunk ki.

A csapatok nevezési díj ellenében tudnának részt ven- ni. Mintegy 50 csapat szerepelne. A torna négy korcsoportban kerül lebonyolításra, az óvodásoktól kezdődően. Mindkét napon a honi strandlabdarúgó-válogatott készül a rendezvény keretén belül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!