Hírek

2012.08.22. 10:39

Falusi vigalom Rábagyarmaton

Rábagyarmat - A Rábagyarmati Faluszépítő és Hagyományőrző Egyesület és az önkormányzat közösen és nagy sikerrel rendezte meg nemrég a falunapot, amely minden korosztályhoz szólt.

Kozma Gábor

Ügyességi versenyek, kézműves foglakozások, festőverseny és még tucatnyi program jellemezte a falunapot a településen. A Szent Sebestyén Íjászkör tartott színvonalas bemutatót, a műsorban felléptek a helyi óvodások, Mihály Klaudia versmondó, a Harmonik-Ács együttes, a közelmúltban alakult helyi női énekegyüttes, az egyesület táncosai, valamint a szentgotthárdi Enjoy táncegyüttes. Jutalmazták a kiemelkedő eredményeket elérő falubelieket. Büszkeségre adhat okot, hogy a 800 lakosú község fiataljai különböző sportágakban négy országos bajnoki címet értek el, ezzel lehetőség nyílt számukra világbajnokságon való részvételre. A fellépők valamennyien sztárvendégek voltak, a nagyszámú közönség lelkes vastapsa ezt bizonyította.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!