Hírek

2015.04.07. 12:47

Fidesz: Czeglédy 11 milliót kaszált két Haladás-focista eladásával

„Csak gratulálni tudunk Czeglédy Csaba szocialista önkormányzati képviselőnek, aki 2014-ben a két legjobb, Haladás színekben játszó focistát – Bosnjak Predragot és Ugrai Rolandot – játékos ügynökként értékesítette a Fradi számára” – áll a Fidesz-MPSZ szombathelyi szervezete sajtóközleményében.

Ügyvédi irodája e „munkájáért" (a sajtóközlemény használ idézőjelet – a szerk.) 11 millió forintot tehetett zsebre. „A tisztánlátás érdekében fontos volna tudnunk: csak a Haladás ellen dolgozik ilyen borsos áron vagy mindenkinek?" – írja a közlemény szövege, amely így folytatódik: „A szocialista politikus a decemberi közgyűlésre küldött levelében arról ugyan beszámolt, hogy a Szombathelyi Haladás Kft-től megbízási díjat, jutalékot, bónuszt nem kapott, arról viszont megfeledkezett említést tenni, hogy a két Haladás-játékos értékesítésével az FTC Labdarúgó Zrt-től ügyvédi irodája 11 millió forintos megbízási díjat könyvelhetett el."

A városi Fidesz szerint a meghatározó játékosok értékesítése nehéz helyzetbe hozta a szombathelyi futballklubot, a mélypontról a téli igazolási időszak után tudott csak a Haladás kikerülni. „Ez az eset is jól példázza, hogy a szocialista politikus saját vagyongyarapodása érdekében bármikor képes Szombathely érdekeit azonnal háttérbe tolni", írják.

A párt helyi szervezete a közleményben felszólítja Ipkovich Györgyöt, az MSZP baloldali elnökét, hogy tegyen rendet a szocialista frakcióban annak érdekében, hogy a baloldali képviselők és Czeglédy Csaba ne az egyéni gyarapodásukat tartsák fontosnak, hanem valóban Szombathely város érdekében dolgozzanak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!