Hírek

2009.06.17. 02:25

Filmvetítések Répcelakon Szent Ivánkor

Répcelak - Két filmmel is kedveskedik a látogatóknak a Filmklub június 20-án, a Szent Iván éji rendezvényen.

Vas Népe

A gyerekeket délelőtti, a felnőtteket éjszakai filmvetítésre várják szombaton a filmklubba. A könyvtári mesekuckóba fél tizenkettőkor érkezik a Kis Vuk, a remélhetőleg csillagos, romantikus Szent Iván-éjt pedig este tíz órakor pörgeti fel a Made in Hungária. Ez a film az utóbbi évek - mondhatni - legjobb és legvidámabb magyar filmje. Nagy sikerű zenés vígjáték Fenyő Miklós életéről a Hungária együttes legnagyobb slágereivel. Kihagyhatatlan alkotás, amely az 1960-as évekbe repít vissza. A csatos üveg, a bambi, a vattacukor, a rágó, a hajzselé, a Hajrá, Honvéd! és a nagy testvér időszakába. Igazi retróhangulat köszön vissza a mozivászonról. Már a film első pár percében ütközik az Amerikában megtapasztalt szabadságérzés a szocialista diktatúra figyelő szemeivel .

Fenyő Miki és a Hungária pedig olyan könnyen dúdolható, táncra perdítő dalok sokaságát írta, amelyek a mai napig sok házibuli, buli elmaradhatatlan kellékei. A felszabadult rockis hangulatot a filmvetítés előtt a Galaxy rock and roll csoport tagjainak bemutatója alapozza meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!