Hírek

2012.09.11. 16:01

Futsal: az Aramis a hajrában győzte le az Admirált

Budaörs - Az NB I-es futsalbajnokság 4. fordulójában az Admirál-Haladás VSE a remek erőt képviselő Aramis vendégeként szenvedett vereséget.

Tóth Gábor

Colorspectrum-Aramis SE-Admirál Haladás VSE 9-6 (3-3) 
Budaörs, 500 néző, NB I-es futsalmérkőzés, vezette: Solymosi (Futó, Janitz).

Aramis: Sikur - NÉMETH P., FRANK, Sámson, Csopaki. Csere: Hasenauer, Tóth Sz., Korozmán, RONI, Birinyi, Sajbár, Tyukász (kapus). Játékos-edző: Frank Tamás.

HVSE: Németh K. - Kottán, HORVÁTH P., Halmos, Czeglédi. Csere: Jurak (kapus), Bogyó, Joó, Egle, BAGÓ, Bánfalvi. Edző: Horváth Levente.

Gólszerzők: Sámson (3.), Frank 3 (13., 30., 39.), Roni (18.), Németh P. 2 (21., 40.), Csopaki (24., 30.), ill. Horváth P. 2 (9., 37.), Halmos (10.), Joó (15.), Egle (32.), Kottán (38.).


A mérkőzés esélyese a válogatottakat, légióst bevető, komoly célokért küzdő Aramis volt. Ám a bátran játszó szombathelyiek meglepték ellenfelüket, az első félidőben kétszer is vezettek (1-2, 2-3). Azonban a sok kihagyott vasi helyzet megbosszulta magát, a félidő lefújása előtt a házigazda tízméteresből egyenlített. Fordulás után viszont az Aramis tíz perc alatt négy gólt szerzett (30. perc: 7-3). Sőt, a 34. percben kiállították a szombathelyi kapust, Németh Krisztián. A vasiak hálóőre kivetődve tett pontot egy Aramis-kontra végére - az igen szigorú játékvezetői ítélet szerint a hatoson kívül ért hozzá kézzel a labdához. A HVSE nem roppant össze, sőt, elkezdte faragni a hátrányát. Olyannyira, hogy a hajrára ismét nyílt lett a meccs (38. perc: 7-6). Vészkapust bevetve próbáltak egyenlíteni a vasiak, de két eladott labda megpecsételte a sorsukat.

Nagyot küzdött az Admirál, közel volt a meglepetéshez, egy pontot mindenképpen megérdemelt volna.
Horváth Levente: - A hat rúgott góllal, a bátor, helyenként jó játékkal rászolgáltunk a szimpatikus vesztes szerepére. Ám ennyi gyermeteg hibát az Aramisnál gyengébb csapatok ellen sem követhetünk el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!