Hírek

2017.05.23. 18:15

Négy éven át segítették kerekesszékes diáktársukat a celldömölki diákok

CELLDÖMÖLK - A Mozgássérültek Vas Megyei Egyesületének celli csoportjának képviselői osztályában köszöntötték a végzős Tamás Lillát a Berzsenyi Dániel Gimnáziumban.

Vas Népe

A celldömölki Berzsenyi Dániel Gimnázium végzős osztályának utolsó osztályfőnöki órájára bekopogtak a Mozgássérültek Vas Megyei Egyesülete celldömölki helyi csoportjának képviselői is, hogy köszönetet mondjanak Obráz István osztályfőnöknek - és az egész osztálynak azért, hogy pártfogásukba vették és négy éven át segítették kerekesszékes diáktársukat, Tamás Lillát. Lillát egyébként naponta nagynénje kísérte el Jánosházáról Celldömölkre.

- Lilla arcáról a meglepetés és öröm sugárzott, amikor ajándékunkat átvette - mondja Holpert Jenőné, a mozgássérültek egyesülete celli csoportjának képviseletében.

 

- Csoportunk életében Lilla története nagy eseménynek számít. Fontosnak tartjuk, hogy a celli gimnázium akadálymentes intézmény, ahol emberséges tanárok tanítanak. Ezt a négy évet az együttműködésre alapoztuk: a közös munka során mindenkiből a szeretet, valamint a segítőkészség áradt. Sipos Tibornak, a gimnázium igazgatójának szintén jár a köszönet a nyitottságért, befogadókészségért.

Holpert Jenőné végül megjegyzi: - Ha a sors is úgy akarja, három év múlva ugyanígy köszönetet mondhatunk a tanároknak, diákoknak, mert az alsóbb évfolyamon ismét van egy kerekesszékes tanulója az iskolának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!