Hírek

2012.06.20. 18:36

Helyszíni bejárások Kőszegért

Kőszeg - Preininger Ferenc javaslatára a város értékeinek és tisztaságának megóvása érdekében helyszíni bejárások lesznek Kőszegen.

Némethy Mária

A város rendje és értékeinek megóvása érdekében a képviselő-testület legutóbbi ülésén elrendelte, hogy heti egy alkalommal kerüljön sor a Kőszegi Városüzemeltető Nonprofit Kft. és a városfejlesztési és üzemeltetési osztály egy kijelölt munkatársa közreműködésével helyszíni bejárásokra.

Határoztak arról is, hogy március 1-e és november 30-a között kéthetente városbejárást kell tartani az évente meghatározott városbejárási terv alapján. A tervet minden évben a képviselő-testület februári ülésére kell beterjeszteni jóváhagyásra. A városbejáráson részt vesz a Kőszegi Városüzemeltető Nonprofit Kft. ügyvezetője és műszaki vezetője, a városfejlesztési és üzemeltetési osztályvezető valamint, közterület felügyelő(k), helyi képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!