Hírek

2012.12.05. 13:47

Hétvégi programok Vas megyében

Vas megye - Jákfa után csütörtökön 17 órakor Celldömölkön, a KMKK-ban a Puttonyában mit hozott? című ünnepi programban, december 8-án délelőtt a celli városi iskolában, délután Tokorcson ad Mikulás-műsort a Nagy Márta vezetésével működő gyermek-, illetve felnőttbábcsoport: a Tücsök és az Ultraviolák.

Ölbei Lívia

KONCERT

Szombathely. Végállomás Klub: 7-én, pénteken Rock Mikulás lesz a klubban. Fellépők: Sipőcz Rock Band, Skot Rock Band, Nessie, Galeri. Kapunyitás: 20 órakor.

OÁMK Savaria Ifjúsági Centrum: 7-én, pénteken este Péterfy Bori és a Love Band új lemezének Fehér éjszakák lesz a bemutatója, de fellép a Kiscsillag, a Soulwave és a Violet Eye is.

MMIK, színházterem: 9-én, vasárnap 17 órakor az Alma együttes interaktív koncertje kicsiknek, nagyoknak.

Evangélikus templom: 9-én, vasárnap 19.30 órakor a Capella Savaria adventi hangversenyére várják az érdeklődőket.

Agora-Művelődési és Sportház: 12-én, szerdán Kocsis Tibor és Janicsák Veca adventi koncertjét hallhatja a közönség.

Körmend. Római katolikus plébániatemplom: 9-én, vasárnap 16 órakor adventi kórusmuzsika hallható.

SZÍNHÁZ

Szombathely. Weöres Sándor Színház, színházterem: a La Mancha lovagja című előadást láthatják csütörtökön 19 órakor a Feleki Kamill-bérletesek, 8-án 15 órakor a Mezey Mária-bérletesek, 13-án 19 órakor a Ráday Imre-bérletesek. 10-én 9 órától Szakmák Színháza, 11 órától Mérnök Színház várja az érdeklődőket. Márkus Terem: a Kézről kézre című előadásra várják 7-én 19 órakor a Premier-bérleteseket, 8-án 19 órakor a Jávor Pál-bérleteseket, 10-én 19 órakor a Bajor Gizi-bérleteseket, 11-én 19 órakor a Dajka Margit-bérleteseket. A Tizenkét dühös ember című előadás 12-én 19 órakor kezdődik. Stúdiószínpad: 9-én 19 órakor A jó pálinka itassa magát című előadásra várják a közönséget. 11-én, kedden 15 órakor a Reményik Suliszínház adja elő a Vörös Rébék című darabot. Az előadás Arany János balladájának színpadi adaptációja. Az első emeleti előtérben 7-én, pénteken 18.30-kor nyílik Könyörgöm, akasszuk fel! címmel fiatal zalaegerszegi képzőművészek és barátaik kiállítása.

Mesebolt Bábszínház: a Ti-Ti-Tá című pöttömszínházi előadást láthatják a gyerekek 8-án, szombaton 10 órakor a Berzsenyi Dániel Könyvtárban és 9-én, vasárnap 10 órakor az MMIK-ban, a bábszínház kamaratermében.

Agora-Művelődési és Sportház: 13-án, jövő csütörtökön 19 órakor a Van, aki forrón szereti című zenés vígjátékot adja elő a Turay Ida Színház a Csákányi László-bérlet előadásaként.

Celldömölk. KMKK: 8-án, szombaton 19 órakor bérletes előadáson láthatja a közönség Neil Simon Pletyka-krimi című vígjátékát két felvonásban, a Pápai SK Társulat tolmácsolásában.

RENDEZVÉNYEK

Szombathely. AgoraSzalon: csütörtökön az Angol Szalonban Dickens lesz a téma. Előadó: Murai Gábor (NYME BTK); film, David Lean: Oliver Twist. Az előadás ingyenes.

Agora-Gyermekek Háza: 8-án, szombaton 912 óráig a Kézműveskuckóban gyöngycsillagokat készítenek a résztvevők. 10-20-áig karácsonyi készülődésre várják a gyerekeket. 10-én, hétfőn 9.30 és 10.45 órakor, valamint 11-én, kedden 9.30-kor a Babszem Jankó című darabot adja elő a Ziránó Színház a kamaraszínházi előadássorozat keretében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!