Hírek

2009.02.17. 03:27

Hipermarket épül a Rába-parton

<b>Sárvár </b> - Új üzletközpont épül a településen. Tavaly októberben kezdődtek a munkálatok, a kivitelező azt ígéri, hogy május végén, június elején megnyithat a hipermarket.

Varga Nóra

Tesco hipermarket nyílik néhány hónapon belül Sárváron, a kivitelező azt ígéri, hogy május végére, június elejére elkészül a komplexum. Tavaly októberben kezdődtek el a munkálatok, a földmunkákkal a kemény fagy beálltáig végeztek. Az ATEV Zrt. (egykori állatifehérje-feldolgozó) telephelyét vásárolta meg a cég. A Tesco az ország egyik legnagyobb munkáltatója, Sárváron 100-150 új munkahely létesül. Kondora István, a település alpolgármestere elmondta, hogy a gazdasági válságban ez óriási segítség a sárváriaknak. Hangsúlyozta, rengeteg hazai és külföldi fürdővendég érkezik a városba, a turisták keresik a kereskedelmi egységeket. Sárvár-Hegyközségben néhány éve már nincsen bolt, így az ott élők ellátása végre megoldódik.

A hipermarket mellé parkolók is épülnek, továbbá körforgalmat is kialakítanak, hogy az üzletközpontot a vásárlók könnyebben megközelíthessék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!