Hírek

2014.11.11. 15:30

Holtan találták a Döröskén kútba esett embert (frissítve)

Döröske – Holtan találtak egy nyolcvan év körüli férfit tegnap délután házának kútjában. A férfit hétfő este óta keresték..

Lisztmayer Zsófia

A körmendi és szombathelyi hivatásos tűzoltók, valamint a Borostyánkő Mentőcsoport speciális mentőegysége, alpinistái vonultak a döröskei családi házhoz, és közös erővel megkezdték a mentését kedden délután annak a férfinak, aki hétfőn este tűnt el. Az alpinisták leereszkedtek a 29 méter mély kútba, ahol megtalálták, majd kiemelték az elhunyt férfi holttestét.

A falubeliek azt feltételezik, hogy a férfi öngyilkos lett. Egy a faluban lakó nő arról beszélt, hogy az idős embernek nem ez volt az első öngyilkossági kísérlete. A férfi feleségét sokkos állapotban vitték kórházba. Dr. Kazmar Enikő, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: az ügyet közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a rendőrség, ezért bővebb információval egyelőre nem tudott szolgálni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!