Hírek

2009.08.24. 15:59

Húsz Vas megyében tevékenykedő személy kapott állami kitüntetést

Vas megye - Húsz Vas megyében tevékenykedő személyt részesítettek állami kitüntetésben augusztus 20-án. A magas rangú elismerések között szakmai díjak is vannak.

MTI

Dr. Lakner László, a Vas Megyei Markusovszky Kórház Nonprofit Zrt. elnök-vezérigazgató főorvosa a Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztjét kapta. 

Hegyi György, a Nyugat-dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság Műszaki Biztonsági Szolgálat vezetője és Kranczné Horváth Éva, a Nyugat-dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség bérelszámoló tb-ügyintézője miniszteri elismerő oklevelet kapott. 

Abért László, a Nyugat-dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság volt műszaki igazgatóhelyettese posztumusz Vásárhelyi Pál- díjban részesült. 

Pálné Horváth Mária, a Kemenesalja Művelődési Központ és Könyvtár igazgatója a Magyar Köztársasági Arany Érdemkeresztet kapta. 

A Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkeresztet vehették át: Horváth Ágota, a sárvári Gárdonyi Géza Általános Iskola tanára, Horváth Antal, a Kőszegi Evangélikus Mezőgazdasági, Kereskedelmi, Informatikai Szakképző Iskola és Kollégium igazgatóhelyettese, Horváth Guidóné, a szombathelyi Bartók Béla Zeneiskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény tanára. 

Soós Pálné, a Vépi Hatos Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény tanára a Magyar Köztársasági Bronz Érdemkeresztet kapta. 

Joós Tamás, a Megyei Művelődési és Ifjúsági Központ igazgatója Wlassics Gyula-díjat vehetett át. 

Dr. Horváth Sándort, Rum Zsennye Rábatöttös községek körjegyzőjét a Köz Szolgálatáért Érdemjel arany fokozatával tüntették ki. 

Taschlerné Késmárky Magdolna, Szombathely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala szociálpolitikai ügyintézője a Köz Szolgálatáért Érdemjel arany fokozatát kapta. 

Csermelyi András önkormányzati képviselő a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjét vehette át. 

Dr. Gömbös Sándor, a St. Gotthard Spa&Wellness ügyvezető igazgatója és dr. Pusztai Szilveszter, a Vas Megyei Birkózó Szövetség elnöke, kőszegi háziorvos a Magyar Köztársasági Arany Érdemkeresztet kapták. 

Patyi Elemér, Bögöte község polgármestere a Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkeresztet kapta. 

Dr. Séfer Sándor, a Nyugat-dunántúli Regionális Államigazgatási Hivatal szombathelyi kirendeltségvezetője, hivatalvezető-helyettes a Magyar Köztársaság címerével ékesített aranygyűrűt kapta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!