Hírek

2010.07.21. 04:24

Huszadik alkalommal mulattak együtt az izsákfaiak a falunapon

Izsákfán huszadik alkalommal szervezték meg a lakóközösség egyik legnagyobb ünnepét, a falunapot .

Vas Népe

A közösségi összetartozás, a lokálpatriotizmus és a helyi hagyományápolás szép példája valósult meg július 10-én Izsákfán. A részönkormányzat tagjai, a művelődési központ szakemberei és a helyi civilek összefogásával szerveződtek a programok. Volt mini vidámpark, aszfaltrajz-verseny és arcfestés a gyerekeknek, felléptek néptáncosok, modern táncosok és mazsorettek. A Koktél-duó nosztalgiazenét szolgáltatott, majd fergeteges zeneparódiák következtek a Kemenessömjéni Asszonykóros előadásában.

Az estét a Pápai Musicalstúdió műsora zárta, utána pedig hajnalig tartó falubál következett. A rendezvényen köszöntötték azokat, akik sokat tettek lakóközösségükért, a faluért . A műsorszámok mellett labdarúgó mérkőzés és az izsákfai legek megválasztása színesítette a programot. A helyi lányok és asszonyok szabad tűzön készített gulyással, házi pogácsákkal kínálták a vendégeket.

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!