Hírek

2013.09.18. 08:31

Időközi polgármester-választást tartottak vasárnap a Vas megyei Mikosszéplakon

Mikosszéplak - Időközi polgármester választást tartottak vasárnap Mikosszéplakon. Az egyetlen jelölt, Böröcz László nyert, ő függetlenként indult.

Kozma Gábor/Vas Népe

Időközi polgármester választást tartottak vasárnap a Vas megyei településen, mégpedig az előző polgármester lemondása miatt. A tisztségre egyetlen jelölt volt, az eddigi alpolgármester, Böröcz László. Amint korábban kifejtette, függetlenként, társadalmi megbízatású polgármesterként látná el feladatát megválasztása esetén. Helyére az öttagú képviselő testületben az a sorban következő jelölt kerülhet, aki a legutóbbi helyhatósági választáson a legtöbb szavazatot kapta. A szavazás rendben ment, a 353 lakosú faluból 291-en járulhattak az urnákhoz. Igazából nem volt személyi tétje a választásnak, hiszen a nyerő nyert, vagyis egyetlen jelölt volt. Mikosszéplak a nehezebb sorsú falvak közé tartozik, az új polgármesternek lesz teendője. Igaz, ez számára nem újdonság, hiszen eddig is vitte az ügyeket. .


Nagyobb térképre váltás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!