Hírek

2009.06.24. 02:21

Ifjúsági hét helyett családi napot tartanak Répcelakon

Répcelak - Nem javasolja az ifjúsági napok megtartását az önkormányzat közoktatási, művelődési, ifjúsági és sportbizottsága. A gyér érdeklődés miatt döntött így a testület.

Simon Erzsébet

Az elmúlt években a város önkormányzata augusztusban ifjúsági hét keretében próbálkozott szórakoztató programokat kínálni a fiatalságnak. Az eredetileg egyhetes rendezvény tavaly háromnaposra zsugorodott, ám így sem érte el azt a célt, amiért életre hívták: meglehetősen kevesen vettek részt a programokon. 

Ezért a közoktatási, művelődési, ifjúsági és sportbizottság nem javasolja, hogy az idén megtartsák. Ugyancsak elvetik az ifjúsági fórum összehívását: ennek a látogatottsága is gyér volt annak ellenére, hogy az előkészítése, a propagálása sikeres volt, és a fiatalok kérdéseket tehettek fel közvetlenül a polgármesternek, a bizottsági elnököknek. Sikert könyvelhettek el viszont a családi nap rendezői; gazdag programokkal várták a Linde játszótér avatására érkezőket, tavaly pedig képviselői kezdeményezésre a művelődési ház és civil szervezetek bevonásával tették még vonzóbbá. Ezért a bizottság a testület elé azt a javaslatot terjeszti, hogy támogassák a családi nap megrendezését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!