Hírek

2015.05.09. 14:59

Íme a szociális szféra szombathelyi díjazottjai

Pénteken délután a Városházán, a Szociális Hét záró rendezvényeként adták át a Szombathely önkormányzata által alapított, a szociális területen dolgozók munkájának elismeréseként adományozható díjakat.

Győrvári Edith-díjban részesült: Varga István nyugdíjas.

A Szociális Ellátás Segítéséért-díjat Rostásné Fazekas Erzsébet, a Szombathelyi Egyesített Bölcsődei Intézmény és Családi Napközi élelmezésvezetője vehette át.

A képen első sorban, balról jobbra: Hende Tamás Józsefné, Szele Antalné, Lecouve Imréné, Rostásné Fazekas Erzsébet, Varga István. Felső sor: Rettegi Attila, Koczka Tibor, dr. Puskás Tivadar.

A Szociális Ellátás Segítéséért-díjat Lecouve Imréné, a Vas Megyei Szakosított Szociális Intézet mosó-varrónője kapta.

A Pálos Károly-díj II. fokozatát  Szele Antalné, a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász terápiás munkatársa vette át, a Pálos Károly-díj I. fokozatát Hende Tamás Józsefnének, a Pálos Károly Szociális Szolgáltató Központ és Gyermekjóléti Szolgálat gondozási körzetvezetőjének ítélték oda.

A díjakat Szombathely önkormányzata nevében dr. Puskás Tivadar polgármester, Koczka Tibor alpolgármester és Rettegi Attila, az oktatási és szociális bizottság elnöke adták át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!