Hírek

2011.02.14. 16:58

Ismét ingyenes nyelvi szintfelmérés a Savaria Egyetemi Központban

A múlt év végén már lehetőség nyílt rá, hogy egy helyi nyelviskola segítségével nyelvi szintfelmérésen és nyelvvizsga tanácsadáson vegyenek részt a SEK hallgatói. Most ismét itt a vissza nem térő alkalom!

Hurtik Péter János

Ezt kihasználva jó néhányan megtudták, milyen közel/távol állnak a diploma átvételéhez elengedhetetlen nyelvvizsga megszerzéséhez, és hogy a vágyott cél eléréséhez milyen rövid/hosszú még az út. A nyelviskola felajánlásából ráadásul egy hallgató, Bordás Sára (TTK), aki a szintfelmérésen résztvevők közül került kisorsolásra, egy ingyenes tanfolyamra szóló bónuszt is átvehetett!

Ebben a hónapban ismét szervezünk egy ilyen akciót a nyelviskolával közösen, amikor is ingyenes szintfelmérés és személyre szabott tanácsadás áll majd az alábbi időpontokban a hallgatók rendelkezésére, hogy iskolaéveik végén valóban diplomával távozhassanak és nyelvtudással felvértezve állhassanak ki a munkaerőpiacra!

Gyere el a szintfelmérésre az alábbi időpontok közül bármikor, és ha szerencsés vagy, ezúttal akár Te is megnyerheted a nyelviskola által felajánlott 60 órás nyelvtanfolyamot!

Szintfelmérés helyszíne a Tanácsterem (B épület földszint), időpontjai:
Február 22. (kedd), 14-18 óra
Február 23. (szerda), 14-18 óra
Február 24. (csütörtök), 14-18 óra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!