Hírek

2017.06.23. 15:46

Ketten megsérültek egy balesetben Szombathely határában

Összeütközött két személyautó péntek délután a 87-es főút Szombathelyt elkerülő szakaszán, a Söptei úti kereszteződés közelében.

Simon István

A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést.

A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát félpályán lezárták.

Elsődleges információink szerint az eset során két ember megsérült, ezért őket a mentők ellátják.

Munkatársunk információi szerint egy Opel lassan haladt a bevásárlóközpontok irányába a 87-es út Szombathelyt elkerülő szakaszán, mivel előtte álló kocsisor alakult ki. Mögötte egy Ford érkezett, amelynek a vezetője későn vette észre az előtte lassan guruló Opelt és nekiütközött. A balesetben ketten megsérültek, a mentők egy embert kórházba szállítottak a helyszínről. A helyszíni szemle és a mentés ideje alatt fél pályán, rendőri irányítás mellett halad a forgalom.

A baleset után, a rendőrségi helyszínelés alatt a vétkes fiatal sofőr könnyeivel küszködve kért rengetegszer elnézést a vétlentől, a vétlen pedig kedvesen nyugtatta a lányt, hogy tudja, nem szándékosan okozott balesetet, és az a lényeg, hogy komolyabban nem sérült meg senki.

Fotó: Simon István

Mivel balesetek mindig történnek, de az esetek túlnyomó többségében nem szándékosan, ezért nagyon megörültünk, amikor a fenti kedves szituációt láttuk a sehová nem vezető harciasság helyett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!