Hírek

2016.08.04. 11:55

Kommentcunami: sokak szerint már így is túl sok a körforgalom Szombathelyen

Vadas Krisztina

Tegnapi írásunk a Szombathelyen épülő két új körforgalomról valósággal véleményáradatot indított a közösségi oldalon. Sokan azonban ellenérzésüket fejezték ki az új körforgalmakkal kapcsolatban.

Van, aki szerint inkább a lámpákat kellene úgy beállítani, hogy zöldhullámban haladhassanak az autósok, mert már így is túl sok a körforgalom a városban. Ehhez a véleményhez sokan csatlakoztak, ám azzal a kiegészítéssel, hogy a legfőbb problémát az jelenti, hogy az autósok nem tudják használni a körforgalmakat. Néhány kommentelő még több balesetet jósol, főleg azért, mert így a gyalogosok ismét rosszabb helyzetbe kerülnek. „Eddig legalább addig át tudtak menni, amíg zöld volt a lámpa” – írták az egyik hozzászólásban. Ám van ellenvélemény is: van, aki úgy gondolja, a Bagolyvárnál jó szolgálatot tesz majd, mert van, hogy akár 8-10 percet is kell várni, míg át lehet menni egyenesen az úton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!