Hírek

2010.03.11. 17:52

Konferencia közös képviselőknek

Konferenciát tartanak a közös képviselőknek a polgármesteri hivatalban. A rendezvényen egy társasházi kézikönyvet is bemutatnak, mely segíti a képviselők munkáját.

Maróthy Andrea

"Társasházban él? Önnel is megtörténhet!" címmel konferenciát szerveznek a vasi közös képviselőknek március 16-án, kedden délelőtt tíz órakor a polgármesteri hivatalban. A rendezvényen egy, a konferencia elnevezésével azonos című, közel 600 oldalas kézikönyvet is bemutatnak. A kiadvány a tízéves Társasházi Háztartás szaklap és a Társasházak és Társasházkezelők Országos Egyesületének ingyenes jogsegélyszolgálatához érkezett kérdések mellett a társasházi perekben született bírósági ítéleteket, jogi állásfoglalásokat, szakmai cikkeket és a társasházakra vonatkozó legfontosabb törvényeket és rendeleteket is taglalja.

A konferencia előtt, kilenc órától regisztálhatják magukat a képviselők. Az eseményt Meichl Mátyás, a Társasházi Háztartás szaklap főszerkesztője nyitja meg, majd a szombathelyi társasházak megújulási lehetőségeiről dr. Ipkovich György polgármester tart előadást. Az érdeklődők ezt követően egyebek közt banki, biztosítási, jogi  tájékoztatón, valamint egyéni konzultáción is részt vehetnek.

A regisztrált képviselők a kézikönyv egy példányát ingyen megkapják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!