Hírek

2013.10.24. 14:54

Már csak visszajelzésre vár Botond családja

Magyarlak - Ha az alapítvány is elküldi a visszajelzést, akkor Botond jövő héten őssejtet kaphat Bécsben. A kisfiú egészségi állapota rendben van a legfrissebb leletek alapján.

Bajdó Bettina

Tavaly november végén indította el a Pannon Lapok Társasága és a Vas Népe közös jótékonysági akcióját, melyben az olvasóinkkal együtt próbáltunk segíteni Horváth Botondnak, aki kisagyhiány-rendellenességgel született. Akciónk sikerrel zárult: közel hárommillió forintnyi adomány gyűlt össze.

A kisfiú hónapokkal ezelőtt elutazhatott volna már az őssejtkezelésre, azonban egy betegség közbeszólt, szeptemberben pedig az alapítványnak nem sikerült speciális szállást foglalnia. A probléma akkor megoldódott: október végére foglaltak szállást Bécsben, s a klinika is vállalta beültetést.

Az őssejtet Botond a jövő héten kaphatja meg, már csak az alapítvány visszajelzésére vár a kisfiú, aki egyébként az előzetes orvosi vizsgálatok alapján is mehet a bécsi kezelésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!