Hírek

2015.09.22. 12:04

Megkezdődött a felkészítés

Szeptember 22-én megkezdődött a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatásos állományú tagjainak felkészítése az új szolgálati törvény előírásaiból.

A mai napon megyei főügyeleti osztály oktatásával kezdetét vette a hivatásos állomány felkészítése, melynek keretében a kollégák részletesen is megismerkednek az új szolgálati törvény tartalmával.

Fotó: Balogh Nikoletta c.tű.zls., Vas MKI

Kemenes Péter tűzoltó alezredes, humán szolgálatvezető az oktatáson részletekbe menően tájékoztatta az állományt a legfontosabb változásokról, kitért az életpálya-modell bevezetésére, annak egyes pilléreire, valamint az új előmeneteli rendszer alapjaira, feltételeire is.

A felkészítés célja, hogy a teljes állomány megismerje azon törvény tartalmát, amely ezentúl munkavégzésük alapjaként szolgál. Az oktatás a következő időszakban tovább folytatódik az igazgatóság valamennyi hivatásos állományú dolgozója részére, akik végül vizsgát tesznek a megszerzett ismeretekből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!