Hírek

2010.06.24. 15:38

Megújul és tovább épül az Árpád utca Sárváron

Uniós támogatással átépül Sárváron az Esze Tamás utca Nádasdy Ferenc utca és a Gyöngyös híd közötti szakasza. A munkálatok már megkezdődtek.

Peltzer Géza

Februárban írták alá a szerződést, miszerint a város jelentős uniós forrásokhoz jut belterületi utak építésére és fejlesztésére. Az első lépés az Árpád utca felújítása és meghosszabbítása, ami már idén megvalósul.  Az utca új burkolatot kap, és kiszélesítik, így  teljes hosszában alkalmas lesz a kétirányú közlekedésre úgy, hogy mindkét oldalon gyalogjárdáknak is lesz hely.

A  kivitelezési munkák megkezdődtek, a tervezett átadási határidő augusztus 2-ika. Ez idő alatt az Árpád utcában és a környéken jelentős forgalmirend-változás lesz érvényben. A Nádasdy Ferenc utca Várkerület és Árpád utca közötti szakasz például zsákutcaként fog funkcionálni, a kertvárosból érkező gyalogosok és kerékpárosok az utat nem használhatják.

Az Árpád utcába a Batthyány utca felől kizárólag az ott lakók hajthatnak majd be az építkezés ideje alatt, de előfordulhat, hogy a kivitelező néhány órára teljesen elzárja a forgalom elől az utcát. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!