Hírek

2010.12.08. 16:43

Megyei Jogú Városok Szövetsége: Szombathely ad elnököt az informatikai bizottságnak

A következő négy évben is Szombathely tölti be a Megyei Jogú Városok Szövetségében (MJVSZ) az informatikai bizottság elnöki tisztét.

MTI

A tisztújító közgyűlést december 3-án és 4-én tartották Debrecenben. Puskás Tivadar meggyőződése szerint a tisztség annak elismerése, amit Szombathely önkormányzata eddig az informatikai fejlesztések területén elért.

A polgármester elmondta: a MJVSZ több parlamenti érdekegyeztető tanácsba jogosult tagot delegálni, ennek kapcsán az egészségügyi, a sport és a szociális és a hírközlési érdekegyeztető tanácsban képviseli a szervezetet a szombathelyi delegált.

Puskás Tivadar a sajtótájékoztatón közölte: Szombathely hivatalos weboldala 2010-ben elnyerte az év honlapja díjat az "önkormányzatok-települések" kategóriában a Magyar Marketing Szövetség és a Magyar Tartalomipari Szövetség által kiírt pályázaton.

Keringer Zsolt, az önkormányzat informatikai irodavezetője hozzátette: 1997 óta üzemeltet honlapot Szombathely önkormányzata, ami eddig hétszer újult meg teljesen, és szinte naponta hajtanak végre rajta kisebb változtatásokat a jobbítás szándékával.

Lazáry Viktor alpolgármester (Fidesz) a sajtótájékoztatón arról szólt, hogy ismét sikerrel zárult Szombathely önkormányzata ISO 9001 minőségirányítási rendszerének külső auditálása. Ennek során az általános igazgatást, okmányigazgatást, adóigazgatást, a pénzügyi területet, a  munkaügyi és szervezési területet, informatika területet, valamint ügyfélszolgálat tevékenységét - vizsgálata meg a nemzetközi auditáló szervezet, amelytől minőségirányítási szempontból kiváló minősítést kaptak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!