Hírek

2014.08.16. 17:29

Mézes varázslat - Bárki kipróbálhatta a szerelmi elixíreket Orfalun

Orfalu - Mézescsók – Mézes szerelmi varázslat címmel várt mindenkit Gyenes Csilla a Vadvirág méhes- és füveskert birtokra szombat délutántól a késő esti órákig.

Bajdó Bettina

Fotó: Bajdó Bettina

Szombaton mindenki kipróbálhatta a szerelmi varázslást, érezhette az ősi varázsreceptek alapján készült ételek, italok különleges hatását.

A programok 14 órakor kezdődtek, köszöntőt mondtak a füveskert házigazdái, Galambos Gyula és Gyenes Csilla. A programot azért szervezték meg, hogy adhassanak valamit abból, amit ők a természettől, a környezettől kaptak. Az égiek sok viszontagság után egymás felé terelték őket, s közösen létrehozták a Vadvirág méhes- és füveskertet. Mindketten úgy gondolják, hogy már maga a környezet is békét áraszt, s szerették volna itt valamivel meglepni az érdeklődőket. Most nőies programot szerveztek, ám legközelebb a házigazda kérésére férfiasabb vonulatot is adnak a napnak.

Gyenes Csilla és Galambos Gyula álmodták meg a mézes szerelmi varázslatokról szóló napot. Fotó: Bajdó Bettina

A megnyitót követően a háziasszony „Mit meg nem teszünk a szerelemért, avagy szerelmi elixírek és afrodiziákumok" címmel tartott előadást. Ebből kiderült: a legfontosabb, hogy ne csak a fűszerekben, a növényekben, a kék bogyókban keressünk megoldást párkapcsolati problémáinkra, hanem tiszteljük meg a párunkat, próbáljunk újítani, hogy minden együtt töltött óra különleges legyen.

A nap során pszichológus, asztrológus, grafológus várta még az érdeklődőket.

Öt óra után szerelmes népdalok csendültek fel, este pedig zenés borkóstoló volt a tábortűz közelében.

Mackó Ferencné Galambos Gyula mézkülönlegességeit kóstolja. Fotó: Bajdó Bettina

Címkék#Orfalu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!