Hírek

2015.12.30. 19:16

Mi vár Önre 2016-ban? - A szombathelyi jósnő, Lakatosné Horváth Katalin már tudja

Lakatosné Horváth Katalin nem először jósol olvasóinknak. Idén sem hagyott minket kétségek közt, 2016. évi horoszkópjából mindenki megtudja, mi vár rá a Mars évében.

Vadas Krisztina

Ahhoz, hogy igazán megértsük, mi miért történik az életünkben, fontos tudni, hogy 2016. március 20-áig még a Jupiter évét éljük, viszont március 21-étől beköszönt a Mars éve. Az új esztendő egy kilencéves ciklus lezárását hozza majd el, ezért mozgalmasnak ígérkezik. Ebben az évben önmagunkba vetett hitünk lehet a szellemi vezetőnk, a sikerhez azonban hozzátartozik, hogy elengedjük azokat a dolgokat, amikre már nincs szükségünk, de óvjuk meg, amink van.

A KOS jegy szülöttei jó formában lesznek, ki tudják használni azokat a lehetőségeket, amelyeket az új esztendő hoz. Az energiáikkal gazdálkodjanak jól, így az egészségükkel sem lesz baj. A szenvedélyük segíti kapcsolataikat. Cselekedeteiknek nemcsak önmagukért, hanem a világunkért is felelősségteljesnek kell lenniük.

A BIKA jegy szülötteinek változást hozhat az élet, akár úgy, hogy  tanulnak, vagy egy számukra  fontos tevékenységbe kezdenek. Gazdálkodjanak  jól  az  idejükkel, hogy ne  csak a munkáról szóljanak a napok. Egy kellemes utazás is szép élményeket hozhat. Önmagukba vetett hitük erősödik, hogy a kihívásoknak eleget tudjanak tenni. Fontos azonban, hogy a magánélet nyugalmát nem adják ingyen.

Az IKREK jegy szülöttei jó, ha már az év elején eldöntik, hogy rendszert visznek életükbe. A sok feladat vagy lehetőség közül mindig kezdjék a fontosabbal. Lendületük nem hagy alább, elképzeléseiket csak így valósíthatják meg. A megfontolt gondolkodás és határozott cselekedet legyen az irányadó.

A RÁK jegy szülötteinek a tettei arra összpontosulnak, hogy rendet teremtsenek maguk körül. Érintheti ez kapcsolatukat éppúgy, mint a saját magukon végzett „nagytakarítást", hogy a belső rend megtemtse a külsőt. A pénzügyekben és hivatásukban sikeres időszak vár rájuk.

Az OROSZLÁN jegy szülöttei mozgalmas időszakra számíthatnak mind a munkában, mind a családi berkekben. Magánéletüket óvják, és határozzák el, hogy több időt fordítanak családjukra és párjukra. Az átalakulás időszaka így lesz számukra gyümölcsöző anyagiakban és érzelmileg is.

A SZŰZ jegy szülöttei őrizzék meg elért eredményeiket! Gyarapítsák tudásukat és küzdjenek elveikért! Jó szolgálatot tehetnek környezetükért és más társadalmi célokért is. Semmi sem zavarhatja meg azok magánéletét, akik kapcsolatban élnek. Azoknak is jó időszak jön, akik a szerelmet keresik.

A MÉRLEG jegy szülötteinek segít feladatuk megtalálásában, ha önmagukba vetett hitük erősödik. Minden támogatást megkapnak ahhoz ebben az időszakban, hogy sikeresek legyenek üzleti ügyeikben. A magánélet terén a társukba vetett bizalom a kapcsolat tartósságát biztosítja.

A SKORPIÓ jegy szülötteit szenvedélyük és lelkesedésük vezérli, hogy minden téren helyt tudjanak állni. 2016 a kihívások időszaka, olyan tetteké, melyek előre tekintenek. Hátuk mögött hagyva egy korszakot, új távlatok felé indulnak el. Az egészség kincs, őrizzék meg!

A NYILAS jegy szülöttei számára fontos feladat, hogy meg tudják teremteni a bevételi forrásokat a szükségleteik számára. A felelősségvállalás nem kerülhető ki kapcsolataikat illetően sem. Az építő jellegű kritika segít, hogy magánéletük boldog legyen. Bölcsességük az életbe vetett hitüket erősíti.

A BAK jegy szülöttei már nagy átalakuláson estek át annak érdekében, hogy új rendszert tudjanak építeni, és azt meg tudják erősíteni életükben. Gyakorlatias gondolkodásuk viszi őket a siker felé. Ne felejtsék el: a munka terápia, de a család az örömök forrása.

A VÍZÖNTŐ jegy szülötteinek fontos, akár életre szóló döntéseket is kell hozniuk. Ez egy új élet kezdete, melyre már felkészültek lélekben is. Hivatásukban és üzleti ügyeikben precízek, tudják tartani a kitűzött célokat. Önmagukra is szánjanak időt, hogy az egészségük ne lássa kárát.

A HALAK jegy szülöttei legyenek résen: gazdálkodjanak jól erejükkel és pénzükkel. A családi kasszának nem biztos, hogy kedveznek a történések, nem várt kiadással is kell számolniuk. A magánélet terén romantikus hangulatuk kedvez a kapcsolatban élőknek éppúgy, mint a szerelemre vágyóknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!