Hírek

2015.12.18. 19:34

Mozaik: íme a vasi nyertesek!

Ha közeleg a karácsony, akkor véget ér a Pannon Lapok Társasága Nagy Mozaikkeresője is. A fődíjat Szombathelyen adtuk át, a vasi nyerteseket a Vas Népe szerkesztőségében köszöntöttük.

Vas Népe

A fődíjat - egy magas felszereltségű Renault Cilo Grandtour személygépkocsit - a zalaegerszegi Horváth Tiborné nyerte meg. A mozaikkereső sorozat főnyereménye nem először került Zala megyébe.

- Nagyon boldog vagyok, óriási meglepetés volt a hír, eleinte nem is hittem el, hogy én nyertem. Előfizetője vagyok a Zalai Hírlapnak legalább harmnc éve, minden alkalommal részt veszünk a játékon, de a szerencse most először kedvezett nekünk. Gyönyörű az autó, nagyon szép ajándék a családnak - fogalmazott a nyertes az átadáson pénteken a szombathelyi márkakereskedésben.

Előbb Horváth A. Attila, a Zalai Hírlap szerkesztőségi vezetője, digitális főszerkesztője gratulált és továbbra is a lap olvasására buzdította a nyertest, majd Bogdán György hirdetési igazgató mondott köszönetet a játékban való részvételért Horváth Tibornénak, valamint az autót biztosító partnernek, Baumgartner Tibornak.

A Vas megyei nyerteseket a Vas Népe szerkesztőségében köszöntöttük, a nyereményeket Mehlhoffer Tamás digitális főszerkesztő adta át. 250 ezer forint értékű Spar-utalványt nyert a vasvári Toldi Csaba, valamint Magyarics Ferenc Magyarlakról. X-Box játékkonzolnak örülhetett a szombathelyi Tóth Sándor. Németh Tamás (Nárai) nyereménye egy kétszemélyes wellness-hétvége Bükfürdőn, a Hotel Piroskában.

A kőszegi Horkay Gyula és az ostffyasszonyfai Németh József szintén egy-egy kétszemélyes wellness-hétvégét nyert: ők egy székesfehérvári szállodában pihenhetnek. A sárvári Rajnai László már Panasonic videókamerával örökítheti meg a karácsonyt, Tóth Antal Lászlóné (Salköveskút) pedig egy komplett LG-házimozirendszerrel a hóna alatt távozhatott a szerkesztőségből. Illetve az óriási dobozt nehéz lett volna a hóna alá kapnia, de szerencsére a férje is elkísérte: ketten megbirkóztak a kellemes teherrel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!