Hírek

2016.10.28. 14:51

Mutatjuk a kedvencek versenye győzteseit - Ön kire szavazott?

Szombathely - Rengetegen neveztek kis kedvenceikkel az online versenyre, a három legtöbb szavazatot kapott páros vehetett át értékes vásárlási utalványt.

Bakos Ágnes

Jutalomfalatra is jut a nyereményből - ezt mondta mindhárom nyertes kedvenc gazdája az ajándékátadáson. Három teljesen különböző, de egyformán szeretett eb nyert: Kincsem, a labrador keverék kapta a legtöbb szavazatot, a második lett Toto, a tibeti terrier keverék, a harmadik pedig Mogyoró, a mopsz. A három kutyából kettő állatmentőktől örökbe fogadott eb - ez külön sikere az online versenynek.
- Másfél éves, három hónapos kora óta van nálam, nagyon bújik, nagyon igényli az ember társaságát - mutatta be Kincsemet Takács Orsolya. Félelmetesen okos az eb: nem kellenek parancsszavak, elég, ha kézjelet lát, máris hallgat a gazdájára.

Fotó: Szendi Péter

Meg is mutatták: ül, fekszik, pacsit ad. Nem egyedüli kedvenc Kincsem: társa Eperke, ugyancsak örökbe fogadott eb, de nagyon félénk, mert kölyökkorában bántalmazták - mesélte a gazdi. Az biztos, hogy most a lehető legjobb helyen van, és Kincsem biztosan neki is hagy a nyereményből vásárolt jutalomfalatból...

Toto már hatéves, gazdája, Szofi pedig tíz lesz ősszel. A kislány édesanyja készített az „ezüstérmes” fotót a párosról. Elárulta, hogy Toto az úr náluk: - Ágya van a garázsban és a lakásban is, kiskirályként él közöttünk. Nincs még másik kutya, de kinéztünk már egyet. Most éppen könyörgünk a férjemnek, hadd hozzuk haza - mesélte Toto gazdája.

A barátságos ebről azt mondta: - Hatalmas nagy szíve van, rengeteg szeretetet kapunk tőle. Nem tudjuk, ki tette ki az utcára, de ha tudta volna, hogy mit veszít, biztosan nem teszi ki - vélekedett a büszke kutyatulajdonos. Kincsem és Toto után a harmadik legtöbb voksot Mogyoró kapta. A kis mopsz megadta az ajándékátvétel módját: csokornyakkendőben érkezett. Gazdája, Kovács Veronika elmondta: FBI-os ruhája is van, és esőkabátja is a két és fél éves ebnek.

Kell is a felszerelés, hiszen naponta három órát sétálnak. Mert bizony ez kell az ebeknek: sok séta, finom falatok és a szerető gazdik...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!