Hírek

2017.06.07. 18:15

Négy szombathelyit tüntetettek ki pedagógusnapon

BUDAPEST Négy szombathelyi díjazottat köszöntött a pedagógusnap és a környezetvédelmi világnap alkalmából dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter.

Bakos Ágnes

A pedagógusnap alkalmából adták át az agrártárcánál a Tessedik Sámuel-díjakat. Ezt az elismerést heten vehették át, köztük Hodvogner Csaba, a szombathelyi Herman Ottó Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Szakképző Iskola igazgatója. Az indoklás kiemeli: három évtizedes elhivatott pedagógiai tevékenységéért, kiváló intézményvezetői és publikációs munkájáért díjazták az igazgatót.

Hodvogner Csaba dr. Fazekas Sándor földművelésügyi minisztertől vett át elismerést pedagógusnap alkalmából Fotó: Pelsőczy Csaba

Miniszteri Elismerő Oklevelet húszan kaptak pedagógusnap alkalmából, köztük a Szombathelyi Élelmiszeripari és Földmérési Szakképző Iskola két munkatársa: Kiss Károly szak-oktató, valamint Rába József kollégiumvezető. A környezetvédelmi világnap alkalmából is most adtak át elismeréseket a minisztériumban - itt van szombathelyi kitüntetett. Környezetünkért díjat öten vehettek át, köztük Kovács Ferenc József, a Herman Ottó Szakképző Iskola tanára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!