Hírek

2016.12.06. 19:35

Nem előzött az állapotos nő

Egy szemtanú elmondása szerint nem kezdett előzésbe a tragikus körülmények között elhunyt, fiatal, állapotos nő.

Budai Dávid

A hétfőn reggel Vasasszonyfa és Tömörd között történt baleset oka az volt, hogy a síkos, sárral szennyezett úton az autó megcsúszott és így csapódott a szemből érkező gépjárműnek. Ezt igazolja az is, hogy az ütközés nem frontális volt. Ahogyan korábban mi is megírtuk, a Daewoo oldalával csapódott a szemből érkező Fordnak. Biztosat azonban egyelőre nem tudni, mivel a rendőrség egyelőre vizsgálja a baleset körülményeit. Miután a fiatal nő meghalt, a magzat életéért még sokáig küzdöttek, de sajnos az ő életét sem sikerült megmenteni. Állítólag ugyanezen a helyen aznap még két autó hajtott az árokba a rendkívül csúszós út miatt.

Hét évvel ezelőtt, ugyan-ezen a szakaszon, hasonló körülmények között veszítette életét a Falco kosárlabdacsapatának harmincéves játékosa, Horváth Zoltán is. Az ő autója is megcsúszott a jeges úton és nekiütközött egy szemből érkező teherautónak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!