Hírek

2015.05.21. 05:52

Nincs érvényben riasztás Vas megyében – Kidőlt fa Sárváron és Acsádnál

Az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtök reggelre megszüntette a szerda délután heves zivatar veszélye miatt kiadott riasztását. Jelenleg nincs érvényben meteorológiai riasztás a megye területén.

A legfrissebb meteorológiai előrejelzések szerint a mai napon nyugaton már stabilizálódik a légkör és a hevesebb zivatarok előfordulása az ország keleti harmadára korlátozódhat. Napközben a Dunántúlon már kisebb eséllyel fordul elő zivatar.

A tegnap esti heves zivatarral összefüggésben két esetben riasztották a megye tűzoltó egységeit. Egyik esetben Sárvárra a Temető utcába vonultak a város hivatásos tűzoltói, ahol a közeli arborétumból fa dőlt az útra. Az egység motoros láncfűrész segítségével feldarabolta a fát és letakarította az úttestet.

A másik alkalommal a Büköt Acsáddal összekötő útra vonultak a csepregi önkormányzati tűzoltók, ahol szintén egy kidőlt fa akadályozta a forgalmat. A tűzoltók eltávolították a fát, megszüntetve ezzel a közlekedési akadályt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!